Licitatie in Adevarul – Cum public anunt cu licitatie in Adevarul ?

Pentru publicarea unor anunturi in ziare nationale, de obicei e nevoie sa alergi mult si sa efectuezi o multime de plati catre ziarele in care doresti sa publici anunturile (de obicei, catre fiecare ziar in parte).De acum, poti rezolva toate aceste probleme fara alergatura si efectuand o singura plata pentru publicarea unui anunt in mai multe ziare.

In cazul in care doriti sa publicati un anunt despre o licitatie, povestea este aceeasi.Cauti ziarele in care doresti sa publici anuntul, suni la fiecare redactie in parte si apoi efectuezi platile.Mediapress Advertising s-a gandit la aceste lucruri si a facut sa fie posibila publicarea unui anunt doar prin intermediul unui apel telefonic.

O licitatie in Adevarul este de departe cea mai buna alegere pentru dumneavoastra, tinand cont de tirajul ziarului si de renumele acestuia.Va fi de ajuns sa dati un anunt in acest ziar pentru a promova o licitatie importanta si a atrage potentiali clienti.

Pentru mai multe informatii, apelati cu incredere la departamentul “Mica Publicitate” :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro

In cazul in care va intereseaza informatii strict legate de publicarea unei licitatii in Ziarul Adevarul, puteti accesa pagina special dedicata acestui tip de anunturi : anunt-licitatii-ziare.ro