Anunt pentru proiect cu fonduri Europene in ziarul Adevarul

Prin intermediul Mediapress Advertising trebuie sa urmezi doar cativa pasi pentru a avea anuntul tau pentru un proiect cu fonduri europene intr-un ziar de circulatie nationala sau locala.De exemplu, v-am vorbit despre cum sa publici un anunt pentru proiecte cu fonduri europene in ziarul Jurnalul National, insa aici o sa va vorbesc despre publicarea acestuia in ziarul Adevarul, dat fiind faptul ca este unul dintre cele mai importante ziare din Romania.

Aveti doua posibilitati pentru a publica un anunt de aceste gen in ziarul Adevarul.Prima dintre ele ar fi aceea de a folosi site-ul anunturi-fonduri-europene.ro, fiind un site special creeat de catre noi pentru a simplifica intreg procesul de publicare a unei machete intr-un ziar national. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati un scurt formular si anuntul dumneavoastra este ca si publicat.

A doua metoda ar fi sa luati legatura telefonic cu consultantul nostru folosind numarul de telefon 0767.195.285 sau datele de contact pentru departamentul “Mica publicitate” :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro