Servicii de curatenie in imobile in Bucuresti si Ploiesti

De curand a fost lansata compania King Cleaners (curatenieinimobile.ro ), care poate fi partenerul tau de incredere atunci cand iti doresti sa cureti garsoniera, apartamentul sau casa. Serviciile sunt variate, iar preturile sunt cele mai mici de pe piata, incepand de la 200 lei pentru curatarea unei garsoniere si de la 1 euro/mp pentru spatiile comerciale.

Dat fiind faptul ca inca sunt la inceput, au decis sa vina in ajutor pentru clientii lor cu cateva pachete promotionale, dintre care merita mentionate urmatoarele :

  • PACHETUL 4+1 – Este dedicat celor care se indragostesc “la prima vedere” de serviciile oferite si decid sa ii cheme de 4 ori. Primele 4 curatari sunt platite, insa a 5-a oara acestia vin de buna-voie si fac curatenie la dumneavoastra acasa.Economisiti cel putin 200 de lei in acest mod, asa ca profitati acum cat pachetul mai este valabil.
  • Un alt bonus ar fi CURATAREA BALCOANELOR GRATIS ! – King Cleaners iti vor curata balconul casei gratuit, fara sa fii nevoit sa achiti nici macar 1 leu pentru solutiile folosite pe balcon.De multe ori, oamenii au balcoane generoase, ce ii pot costa aproape cat jumatate din pretul curatarii unui dormitor, asa ca profitati si de aceasta oferta.

Pentru a lua legatura cu ei, folositi urmatoarele date de contact :

Unde prestam serviciile : Bucuresti, Ploiesti si zone limitrofe

Numar de telefon :0721.153.725

E-mail : office@curatenieinimobile.ro