Cum publici anunturi cu citatii in ziarul Adevarul

Mediapress Advertising va ajuta sa publicati anunturi cu citatii in ziare nationale in doar 24 de ore, lucru posibil prin intermediul site-urilor noastre. Pentru a publica o citatie intr-un ziar national, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe urmatorul link si sa urmati pasii necesari trimiterii acestuia catre publicare : Anunturi citatii ziare .

Dupa ce ati trimis anuntul catre publicare, unul dintre colegii nostri o sa va apeleze in vederea efectuarii platii si confirmarii publicarii anuntului dumneavoastra. Stim ca de multe ori poate fi anevoios sa publicati intr-un ziar, asa ca ne-am dorit sa simplificam cat mai mult acest proces si sa asiguram clientilor cele mai bune conditii.

Puteti folosi urmatoarele modele de citatii pentru publicarea in ziar :

Model Citatie Divort

Numitul …………………… cu ultimul domiciliu cunoscut in localitatea ……………, Str. ……………., nr. ….., Bl……., Sc. ….., Et. ….., Ap. ……, judetul ……………, este citat la Judecatoria …………….. in data de ………., ora ………., completul ………., camera ………… in calitate de ……….. in dosarul civ. nr. ……………, in procesul de divort cu reclamanta …………….

Model Citatie Intabulare

Numitul ……………………, fiul lui …………… si a lui ……………., este citat in dosar nr. ……………. al Judecatoriei …………………, avand ca obiect intabulare, in calitate de parat, pentru data de …………………, cu ultimul domiciliu in localitatea ……………, Str. ………………, nr. …………, Bl……., Sc. …….., Et. ………, Ap. ………, judetul …………

Model Citatie Somatie

SC …………………………SRL este chemat la Judecatoria ……………………….., camera ………….., complet …………, in ziua de ……………, ora …………., in calitate de debitor, in proces cu SC ……………. SRL, in calitate de creditor in dosar nr. ……………………. -somatie de plata.

Pentru mai multe detalii puteti folosi urmatoarele date de contact :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro

Daca sunteti adeptul tehnologiei, puteti folosi singura aplicatie de publicare anunturi in ziare nationale din Romania, disponibila la urmatoarele surse :

buton aplicatie android buton aplicatie apple